10:e raka!

Fler segrar att uppdatera om,

I onsdags hade vi tre fina uppfödar-segrar, först ut var Global Respons som var överlägsen när han segrade efter långt uppehåll i Lyon,

Därefter under samma kväll vann Global Utopia lopp 1 på Solvalla, även han var åter efter lång vila. Valacken gjorde två starter under 2017 men blev sedan skadad, nu i comebacken kom första segern och om vi skall se till intrycket lär fler segrar komma. Segertiden skrevs till 18,1/2140m och segern var värd 40.000kr.

Loppet efter Global Utopia seger var det dags för Global Adventure att ta femte raka segern, Global Adventure vet fortfarande inte hur det känns att förlora ett travlopp och segern innebar att den 2-åriga hingsten kvalat in till finalen av Uppfödningslöpningen 2018, finalen avgörs på Jägersro 1 december.

Fem raka segrar i all ära, men någon som är ännu värre är numera den ”norska” springaren Global Undefeded, den fyraåriga valacken segrade på Bergens Travpark under torsdagskvällen och detta var alltså tionde raka seger! Global Undefeded vet fortsatt inte hur det känns att förlora ett travlopp…..